onsdag, augusti 13

Katter, katter och åter katter.....

Idag vid lunch tid störtar ungarna in och skriker i munnarna på varandra "Vi har hittat en kattunge till!!!!" jahapp, så kommer dom dragandes med en till, en liten grå, den förenade sig med resten av skaran och åt helt hysteriskt, han var fullkommligt vrålhungrig.. han har förmodligen varit utan mat i 2 dygn. Gick till grannen för att låna en transportbur och drog hela historien, senare på eftermiddagen kom hon ner tillsammans med sin mamma och då hade hennes mormor bestämmt sig för att adoptera en :D så imorgon kommer mamman och hämtar den och har jag tur tar hennes syster en oxå, så får jag bara 2 st att lämna in. Vår gästtoalett är helt jordigt nu, hade ingen kattsand och improviserade med blomjord.. nöden har ingen lag heter de ju.

Vi har oxå tittat på huset idag, de var över förväntan!! De finns så mycket små utrymmen och krypin (helt fantastiskt för kuragömma, haha), och en stor vind som kan bli 2 rum till, med lite målarfärg i ett av vindsrummen så har man ett gästrum med öppenspis och trägolv!! Vi är så taggade för detta huset, ska bli spännande nu de kommande dagarna med budgivningen!

Just nu sitter jag på jobbet på en fruktansvärt obekväm stol i en dålig sittställning, men, men, hoppas de blir en lugnt natt, M har varit näst intill omöjlig ikväll, tjatat och gjort tvärtemot hela tiden, men som tur är blir hon trött tidigt och gick och la sig halv 8.
Puss och kram!

Inga kommentarer: