fredag, september 26

23:e september

Plockat upp en del av köksgrejerna, sorterat ut lådorna så dom hamnade i rätt rum. Har varit 3 vändor till lägenheten där de fortfarande finns en del kvar, har tvättat sofföverdrag och diskat smutsig disk i lägenheten. Har även städat vårat sovrum där borta så de är helt klart, fönstren hade jag tvättat innan, skurat ur kylskåpet.

Tog fram den bärbara datorn för att kolla om Telia pluggat in vårt bredband, men icke, fick ringa och fråga och ja, vad säger man, Telia är klantarslen!! Dom hade gjort fel och nu tar de 8 – 10 dagar innan de kommer igång, som plåster på såren bjuder dom på flyttavgiften + reducering för att jag inte kommer kunna använda de nu. Helt avskärmad från omvärlden, ingen Aftonbladet, ingen blogg, ingen mail ingen Internet bank… Dessutom saknar huset TV-antenn så man har noll koll. Förra ägarna hade digital TV från Telia via bredbandet, men de verkar som man är tvunget att ha telefon, blir så trött, ska man behöva betala ett telefonabonnemang också, ska forska vidare i de, man kan ju också sätta upp parabol, men de är så fullt!! Måste komma ihåg att ringa Radiotjänst och göra ett uppehåll..

Vi beställde ett provabonnemang på mobilt bredband från Glocalnet, de kommer hemskickat inom några dagar, så får man prova 2 veckor sen kan man skicka tillbaka grejerna och bara betala porto, så då funkar ju de ett tag till Telia får tummen ur.

Här är lite bilder från vårt kaos..


Allrum uppe

Hallen uppe

Kök


vardagsrummet

Hallen vid huvudentren

Här ska vi ha vårt "kontor"
Ett litet rum där vi nog kommer att ha våra böcker. Kartongkaos..

Bye-bye lägenheten..


Ett snart utstädat kök..

och ett snart utstädat vardagsrum.

Inga kommentarer: