torsdag, september 11

Före före

Fick en nice surprise när jag flytta Ellinores säng och hittar ett STORT konstverk i bläck.. Vi har försökt med ALLA medel, de sitter.. Så nu får vi även bekosta en mattomläggning :(

Detta är en del av väggen i Elias rum, han har rivit sönder tapeten i alla skarvar från så långt han nådde då ner till golvet.. Sen är de även ritat på tapeten, barnen kommer få dela på de stora kalla rummet utan fönster i källaren om dom sabbar nåt när vi flyttat!!!!
Nu är iallafall barnens rum tömda och redo för slipning, spackling och tapetsering. Vi har fyllt släpkärran med en massa, skönt att få bort en del ur "husvagnen".

1 kommentar:

Malin sa...

Hej.Vet att ni säkert provat allt som går med fläcken, men vill ändå komma med ett förslag. Vileda Miraclean är en fläckborttagare som trollar bort de omöjligase fläckarna..;) Så står det, men mirakulöst nog så har det funkat. Vår lilla Elin målade med turschpenna på våra vita köksluckor och det gick otroligt nog bort. Det är ser ut som en vanlig svamp fast vit, den säljs i fyrpack. (kostar inte särskilt mkt)
Lycka till!