fredag, juli 25

Sol, vind och vatten


Detta är vy över Rethymnon där vi bor. Ungefär i mitten av bilden och 50 m från stranden ligger vårt hotell. När vi kom igår var vi ganska möra efter att ha fått gå upp 03.00 och landa på hotellet halv 2 lokal tid. Redan vid 20 tiden låg vi på sängen och zappadeTV:n mellan grekiska kanaler och hitta en kanal som visade
amerikanska serier. Vincent somnade fort medan jag var vaken halva natten eller nåt, sängen var fan värre än Carros tältsäng!!!! Idag har jag köpt en luftmadrass som jag ska ha på sängen, få se om de funkar, haha.
I förmiddags var vi med på ett möte med en reseledare för att gå höra vad som finns att göra, efter de blev vi stående i en korsning och diskutera vad vi skulle göra och blev haffade av en svensk tjej som gjorde en marknadsundersökning för ett annat reseföretag, och rätt som de var hade vi vunnit en gratis (nästan) resa i en vecka för 2 - 6 personer till något av 5 olika resmål i Europa (bl a Kreta och Rhodos), och vi har 18 månader på oss att åka. :D Det var en kul överraskning!!!
Idag när vi skulle äta letade vi på bakgatorna och hittade en liten grekisk restaurang där mormor, mamma och döttrar jobbade, de var inte plats för många, men det var personligt och mysigt! Dom hade ingen meny och prata knappt engelska, så vi fick gå in i köket och hon visa vad hon hade under grytlocken och så fick vi välja vad vi ville ha, och de var lite billigare en vanlig restaurang, när vi skulle gå schasade mormor ut oss och befallde oss att sitta ner och så fick vi ett fat vindruvor. :)
Så hade de även blivit ett dopp i havet, trots att de var röd flagg..

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis til vinsten :=) Låter som om ni har det najs som satan.
Hälsa göbben! ^^


Rockers